ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Black Power!

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το Exile Room χτυπά με μια ειδική προβολή-δυναμίτη: δύο κλασικά πλέον ντοκιμαντέρ που ζωντανεύουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα γύρω από τον θρυλικό αγώνα του κορυφαίου πυγμάχου Muhammad Ali με τον πρωταθλητή George Foreman, στο Ζαΐρ του 1974, αλλά και την ανεπανάληπτη, διονυσιακή soul φιέστα που τον πλαισίωσε, με τη συμμετοχή μουσικών όπως ο James Brown και ο B.B. King.

When We Were Kings

Σε μια κίνηση ματ για την ενδυνάμωση των Αφρο-Αμερικανών τη δεκαετία του ’70, ο Muhammad Ali επιστρέφει στις ρίζες του με έναν αγώνα-γεγονός: το θρυλικό πλέον «Rumble in the Jungle», ενάντια στον πρωταθλητή βαρέων βαρών George Foreman, στην Κινσάσα, τον Σεπτέμβριο του 1974.

Περισσότερα

Soul Power

Τι συμβαίνει όταν οι θρύλοι της αμερικανικής Soul και R&B προσγειώνονται μαζικά στο Ζαΐρ για να πλαισιώσουν μουσικά τον πιο διάσημο αγώνα μποξ όλων των εποχών, το θρυλικό «Rumble in the Jungle» μεταξύ Muhammad Ali και George Foreman; Το «Soul Power» συγκεντρώνει τόσο ταλέντο στα 92 λεπτά του που αρκεί για να σου προκαλέσει ίλιγγο.

Περισσότερα