ΜΑΪΟΣ: Καλώς ήρθατε στο κουκλόσπιτο

Το Exile Room ολοκληρώνει τη σεζόν τρυπώνοντας στις ζωές δύο ασυνήθιστων καλλιτεχνών που το ταλέντο τους θα σβήσει μαζί με τη φωνή τους: ο Michael Meschke είναι ένας από τους πιο ποιητικούς μαριονετίστες που έζησαν ποτέ, ενώ η Nina Conti είναι μια εγγαστρίμυθος με υπαρξιακές ανησυχίες. Τόσο μακριά κι όμως τόσο κοντά, αφού η καριέρα τους βασίζεται στην απίστευτη ικανότητά τους να δίνουν ζωή σε άψυχες κούκλες. Απολαύστε τους!

The Man Who Made Angels Fly

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα μικρό αγοράκι που το έσκασε από το χάος του πολέμου για να βρει καταφύγιο σε έναν μαγεμένο κόσμο γεμάτο άψυχες κούκλες. Έχοντας περάσει μια ζωή δίνοντας φωνή στους σιωπηλούς του συντρόφους, ο Michael Meschke –ένας από τους μεγαλύτερους μαριονετίστες στον κόσμο– ανασύρει αναμνήσεις απ’ τα βάθη του χρόνου, ξεσκονίζοντας μία μία τις αγαπημένες του κούκλες.

Περισσότερα

Her Master’s Voice

Ακόμα και για τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες έρχεται κάποτε η στιγμή που αναρωτιούνται αν αυτό που κάνουν έχει πραγματικό νόημα. Πόσο μάλλον όταν το αντικείμενό σου είναι η τέχνη του να δανείζεις φωνή σε κούκλες! Στο αξιολάτρευτα παρανοϊκό DIY ντεμπούτο της, η κορυφαία εγγαστρίμυθος και κωμικός Nina Conti στρέφει την κάμερα στον εαυτό της για να μας χαρίσει το πιο απρόσμενο ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης με το παρελθόν που είδατε ποτέ.

Περισσότερα