Διαφάνεια

Με σεβασμό στην αποστολή μας να φέρνουμε τις κοινότητες της Αθήνας πιο κοντά μέσα από την τέχνη του ντοκιμαντέρ, η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες. Παρακάτω θα βρείτε οικονομικά και άλλα στοιχεία για τη δομή και τη λειτουργία της εταιρείας.

Απολογισμοί

Ακολουθεί λίστα με τους απολογισμούς των τελευταίων πέντε ετών.
Οικονομικός απολογισμός 2022
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2021
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2020
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2019
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2018
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2017
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)
Οικονομικός απολογισμός 2016
Κατεβάστε το αρχείο (PDF)

Δομή εταιρείας

Βάλερυ Κοντάκου

Ιδρύτρια του Exile Room και της Exile Films, η Βάλερυ Κοντάκου διευθύνει τις δύο εταιρείες και είναι η βασική παραγωγός της Exile Films. Επιμελείται όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο που παράγει το Exile Room, συμμετέχει στην επιλογή ταινιών για τις κινηματογραφικές εκδηλώσεις της εταιρείας και σκηνοθετεί τις δικές της ταινίες.

Δέσποινα Παυλάκη

Η Δέσποινα Παυλάκη είναι παραγωγός στην Exile Films και γενική συντονίστρια του Exile Room. Είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και για την αναζήτηση πόρων για την πραγματοποίησή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση των κινηματογραφικών εκδηλώσεων.

Θανάσης Πατσαβός

Ο Θανάσης Πατσαβός είναι ο βασικός curator και συντονιστής των προβολών ντοκιμαντέρ και των κινηματογραφικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Exile Room. Χειρίζεται τις εγχώριες επιχορηγήσεις για τα εκπαιδευτικά και τα κινηματογραφικά προγράμματα και είναι υπεύθυνος για την ιστοσελίδα και την ψηφιακή επικοινωνία της εταιρείας.

Ιωάννα Γιακουμάτου

Η Ιωάννα Γιακουμάτου είναι γενική συντονίστρια του εκπαιδευτικού προγράμματος Planet G(reece). Είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, την επικοινωνία με τους μαθητές, τους εκπαιδευτές και τις συνεργαζόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Ως εκπαιδευτικός και animator η ίδια, διδάσκει σε αρκετά από τα εργαστήρια που διοργανώνει το Exile Room.

Διοικητικό συμβούλιο

Βάλερυ Κοντάκου

Μάρκος Χατζηπατέρας

Βασίλης Σουραπάς

Έλλη Πασπαλά

Ασκούμενοι

Δείτε τη λίστα ΕΔΩ.

Εθελοντές

Δείτε τη λίστα ΕΔΩ.